Eurohallen (zadeldakloods)

De Eurohal is zadeldakloods ontwikkeld op basis van een variabele stramien maat. De stramienmaat wordt aangepast aan indeling van de gevels, aan de benodigde binnen indeling, aan de benodigde ruimten en/of de onderliggende bestaande vloer. De Eurohallen zijn voorzien van rechte zijwanden en een zadeldak (2 rechte vlakken, met een mogelijke verschillende lengte, onder een mogelijke variabele dakhelling). De rechte zijwanden en de vlakke zijden van het dak geven de Eurohal een traditionele uitstraling.

De Eurohallen zijn verkrijgbaar in de maten door u gewenst:
- breedte maten naar wens
- hoogte maten naar wens
- hellingshoek van de dakvlakken naar wens
- zijwandhoogten naar wens
- de hallen kunnen geschakeld worden

Extra mogelijkheden:
- kraanbaan voorzieningen
- verdiepingsvloeren
- lichtkoepels, dakkapellen
- alle type kozijnen, overheaddeuren en laaddoc’s (kuilen)
- opslagruimten, werkruimte, showrooms, kantoorruimten, laboratorium etc.

De spanten zijn vervaardigd van warmgewalste IPE--- profielen. Naar wens kunnen andere profielen worden verwerkt, bijvoorbeeld kokerkolommen t.b.v. gladde afwerking. Afhankelijk van het type dakafwerking, wandafwerking en fundering worden de wanden en de daken voorzien van houten of stalen gordingen. Geen gordingen indien de bekleding zelfdragend is.

De uitvoering en het programma van eisen bepalen het gewicht van de hal naar de fundering. Afhankelijk van de grondslag (sondering) worden de hallen geplaatst op een fundering op staal (poeren, strokenfundering of een betonvloer) of wordt de fundatie voorzien van heipalen (hout- met oplanger, beton-, staal- of boorpalen). Door het toepassen van grondvervanging voor een lichter materiaal kan gewicht worden bespaard en kan overwogen worden om geen heiwerk toe te passen

De hallen kunnen worden afgedekt/bekleed met een materiaal naar keuze in alle kleuren en uitvoeringen. Isolatie van de wanden en de daken kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Acflex tussen de gordingen en de beplating, minerale wol op de beplating met een 2de laag staalbeplating, isolatie platen tussen de gordingen en de beplating, het staalplaat binnendoos systeem met minerale wol isolatie of geïsoleerde sandwichpanelen voorzien van PS-, PUR- of PIR hardschuim isolatie

Eurohallen passen binnen de huidige wet- en regelgeving en voldoen in ruimte mate aan zowel tijdelijke- als permanente bebouwing.

Tekeningen, berekeningen en bouwaanvraag kunnen door ons verzorgd worden.