Holahallen

De Holahal is ontwikkeld op basis van de 2.50m stramienmaat, geen zware constructies. Holahallen zijn voorzien van rechte zijwanden en een zadeldak (2 rechte vlakken onder een hoek van 20 graden). De rechte zijwanden en de vlakke zijden van het dak geven de Holahal een strakke uitstraling.

De Holahallen zijn verkrijgbaar in de volgende maten van ongelimiteerde lengte:
- 6.00m breed
- 8.00m breed
- 10.00m breed
- 12.00m breed
- en afwijkende breedte maten naar wens passend in de omgeving
- en afwijkende hoogte maten naar wens
- en afwijkende hellingshoek van de dakvlakken
- en de hallen kunnen geschakeld worden

Zijwandhoogten standaard:
- 2.50 tot 4.00m passend bij de breedte
- en afwijkende maten afhankelijk van ander kolomlengte

De spanten staan om de 2.50m en zijn licht van gewicht, zodat de loodsen zonder zwaar materieel geplaatst kunnen worden. De hallen zijn licht van gewicht, flexibel van uitvoering en kunnen zonder problemen worden geplaatst op poeren of systeembetonplaten.

De hallen zijn afgedekt met staalbeplating in alle kleuren en uitvoeringen. Isolatie van de wanden en het dak kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Acflex tussen de gordingen en de beplating, minerale wol op de beplating met een 2de laag staalbeplating, isolatie platen tussen de gordingen en de beplating, het staalplaat binnendoos systeem met minerale wol isolatie of geïsoleerde sandwichpanelen voorzien van PS-, PUR- of PIR hardschuim isolatie.

Holahallen zijn zeer snel te plaatsen en passen binnen de huidige wet- en regelgeving en voldoen in ruimte mate aan zowel tijdelijke als permanente bebouwing.

Tekeningen, berekeningen en bouwaanvraag kunnen door ons verzorgd worden.